Blog

Here we keep you updated on special offers and such

Modele scutiri medicale completate

2. Scutirile MEDICALE eliberate in conditiile prevazute la PCT. 1 se consemneaza PE adeverinta Medicala, Al Carei formulaire tipizat este aprobat prin ordin al ministrului sanatatii publice. 4. scutirile anuale sau semestriale de la orele de Educatie physique si sport se recomanda PE durata unui an sau semestru Scolar ori universitar, pentru urmatoarele categorii de elevi sau Stude: MODELE-documente.info ITI prezinta mai jos un model de scutire de Medicala. Scutirea Medicala este o adeverinta Medicala… 1. scutirile MEDICALE de la orele de Educatie physique si sport se elibereaza de catre medicul unitatii de invatamant (in cazul elevilor) sau al institutiei de invatamant (in cazul Studentilor), iar in lipsa acestuia, de catre medicul de Familie al elevului sau studentului, pe baza urmatoarelor documente MEDICALE: 8. scutirile MEDICALE de la orele de Educatie physique si sport nu pot fi eliberate retroactiv, ELE fiind valabile DIN ziua acordarii Lor, Cu exceptia documentelor MEDICALE de motivare pentru perioadele cand un elev sau étudiant este absent de la toate obiectele de invatamant din cauza de boala, situatie in care paroada de scutire poate fi luata in considerare retroactiv. a) programe adaptate de culturisme, fitness, sport aérobie, streatching. Durata: 8-10 minute; Mai citește despre liceele din România: e să FII gay Într-un Liceu DIN româniaprin ce TREC colegii tăi gay DIN liceele românești, Când te pòrti ca un ghiolbance FAC foștii tăi colegi de Liceu acum? Aveam un sentiment foarte Nasol legat de ce urmează să se întâmple.

Câteva secunde mai târziu, beleaua. DIN disperarea momentului, catalogue colegii Mei au, o filă DIN. II. Tumori————————————————————————————————————–1. Maligne solide si hématlogice totala-anuala————————————————————————————————————–2. Benigne extinse totala-anuala sau partiala-anuala, in functie de intensitatea fenomenelor clinice, extindere si Localizare, la aprecierea medicului spécialiste————————————————————————————————————–III. Boli ALE sangelui si organelor hématpoietice, Cu exceptia celor maligne————————————————————————————————————–1. Anemii cronice manifeste prin carenta de fier totala-pana la redresare, apoi partiala-anuala sau fara scutire, la aprecierea medicului Spécialiste————————————————————————————————————–2.

Anemii hemolitice ereditare, Cu exceptia talasemiilor totala-anuala————————————————————————————————————–3. Anemii megaloblastice pernicioase Tip Addison-totala-anualaBiermer sau altele————————————————————————————————————–4. Talasemie Majora Cooley totala-anuala————————————————————————————————————–5. Talasemie lèvres totala sau partiala-anuala ori fara scutire in functie de stadiul Clinic, Cu sau fara Splenomegalie, la aprecierea medicului spécialiste————————————————————————————————————–6.

This entry was posted in Uncategorized by dave. Bookmark the permalink.

Comments are closed.